Welkom op de website van de Kioti Importeur voor de Benelux!

Vanaf het voorjaar 2020 heeft Kioti een zeer mooie serie zero-turn maaiers aan het programma toegevoegd. Deze nieuwe machines hebben de namen ZXR en ZXC-SE gekregen. Onlangs zijn de Diesel uitvoeringen toegevoegd aan het leveringsprogramma.

De ZXR-serie is ontworpen voor “groot” particuliere of (klein) zakelijke toepassingen etc. De ZXC-serie is ontworpen voor commerciële/professionele toepassingen. De ZXR en ZXC-SE zijn voorzien van een betrouwbare Briggs & Stratton motor. Gecombineerd met de Hydro-Gear®-transmissies leveren deze machines betrouwbare prestaties. Er kan gekozen worden uit een maaidekken van 48 of 54 inch, beiden met een versterkt stalen maaidek.

Modellen

ZXR-serie:

De ZXR-serie zero-turn grasmaaiers is speciaal ontworpen voor gebruik in residentiële omgevingen, ideaal voor eigenaren van onroerend goed en liefhebbers van tuinieren. Deze maaiers zijn uitgerust met een Briggs & Stratton Professional Series™ motor en een Hydro-Gear® transmissie voor consistente en betrouwbare prestaties. Beschikbaar met maaidek opties van 48, 54 of 60 inch, zijn deze maaiers voorzien van een 10-gauge stalen maaidek en standaard gekartelde messen die moeiteloos door dicht gras snijden.

ZXC-serie:

De ZXC-serie commerciële zero-turn grasmaaiers is speciaal ontwikkeld met het oog op professioneel gebruik. Deze serie is uitgerust met een Briggs & Stratton Commercial Series™ motor en een Hydro-Gear® transmissie, wat zorgt voor betrouwbare en krachtige prestaties. De modellen zijn verkrijgbaar met maaidekken van 48, 54, of 60 inch, allen vervaardigd uit versterkt 10-gauge staal met standaard gekartelde messen die zelfs het dikste gras aan kunnen. Met een brandstoftank van 12,5 liter kunnen gebruikers langdurig maaien zonder onderbreking, wat tijd bespaart voor diegenen die veel tijd besteden aan maaiwerkzaamheden.

ZXD Diesel:

De KIOTI ZXD diesel zero-turn grasmaaiers zullen liefhebbers van KIOTI aanspreken met hun vertrouwde onderdelen, gecombineerd met de robuuste kracht van diesel. Deze machines zijn uitgerust met een 1,2 liter KIOTI-dieselmotor met directe aandrijving, waardoor een aandrijfriem overbodig is. Beschikbaar met maaidekken van 61 of 72 inch, zijn deze maaiers voorzien van een stevig frame, een as-gedreven, versterkt 7-gauge stalen maaidek en semi-pneumatische zwenkwielen aan de voorzijde. Ze bieden superieur bestuurderscomfort met een 3 inch dik, rubber geïsoleerd, geveerd zitvlak en een scharnierende vooras, wat leidt tot minder vermoeidheid en een aangenamere maaibeleving gedurende de hele dag. Belangrijke onderhoudspunten en componenten zijn eenvoudig bereikbaar, wat helpt bij het minimaliseren van downtime en het maximaliseren van de productiviteit. De ZXD diesel zero-turn maaiers staan garant voor een krachtige, duurzame en efficiënte maaibeurt met uitstekende prestaties, waardoor elk gazon snel en effectief kan worden beheerd.

Unieke kenmerken

Aandrijving

De Zero turn maaiers worden aangedreven door betrouwbare Briggs & Stratton benzine motoren welke elektrisch starten.

 zero turn 105 b4c1a2da33

Bescherming maaidek

De zijuitworp is voorzien van een rubberflap. Wanneer de machine te dicht bij een obstakel komt dan geeft de flap mee waardoor schade wordt voorkomen.

rubber flap

Toegankelijkheid

Door het met rubberbeklede platform op te klappen, wordt de aandrijving van het maaidek toegankelijk en kan de V-snaar eenvoudig gespannen of vervangen worden.

Toegankelijkheid

Stoel

De ZXR is voorzien van een standaard stoel, de ZXC beschikt over een handmatig instelbare en geveerde stoel.

 Stoel

Starten

De machine is voorzien van een startknop. Daarnaast is er een LCD display dat informatie weergeeft over de zeroturnmaaier.

Starten

Folder

Folder    Artikel Folder Kioti ZXD serie
pdf   pdf pdf

 

 

 

 

 


Contactgegevens

Kioti Benelux
Stationsweg 36 
NL - 3214 VK Zuidland
Postbus 23
NL - 3214 ZG Zuidland
Tel. +31 181 - 458845


Verkoop NL/BE:
Tel: +31-181-458845
info@kiotibenelux.be
www.kiotibenelux.be

info@kiotibenelux.nl
www.kiotibenelux.nl

Kioti Benelux is onderdeel van Pols (www.pols.nl)

Dealer login

Kioti krant / Folder

kioti_krant_01.jpg

Trefwoorden

Kioti, Daedongtractor, trekker, Pols, Dealer, Benelux, België, Nederland, minitrekker, Mechron, DK, RX, CS, CK, CX, PX, CK4020CH, onderdelenmagazijn Europa, compact tractor, minitractor, CX2510, CK5030H, DK4520, CS2520H,
DK6020HS, DK6020CH, RX7330PC, RX6630, DK4520, CK4020, CS2220M, Mechron K9, UTV