Welkom op de website van de Kioti Importeur voor de Benelux!

De Kioti PX-serie is dé meest zware tractor uit de Kioti familie. Een handzame robuuste tractor met standaard een 32v/32a versnellingsbak. Ook is deze tractor voorzien van de welbekende hydraulische omkeer shuttle. Een volwaardige landbouw tractor met een Turbo Diesel motor die maar liefst 103-115pk levert. Electrisch inschakelbare aftakas met 2 verschillende aftakas toerentallen.
Een hefvermogen van 3400kg maakt deze machine breed inzetbaar. Moderne fabriekscabine met al de benodigde opties als airco, wis/was en getint glas! Ook hydraulisch voorbereid voor eventueel een voorlader. De wendbaarheid en draaicirkel wordt als zeer positief ervaren bij de Kioti PX-serie.
 

Unieke kenmerken

Cabine
Bij de ontwikkeling van de cabine is bijzondere aandacht besteed aan ergonomie, gebruiksgemak en niet in de laatste plaats een comfortabele werkplek.
Je hebt een perfect zicht rondom vanaf de bestuurdersstoel. Ramen van vloer tot het plafond en de afgeschuinde motorkap maken het eenvoudiger de trekker en de aanbouwapparatuur te controleren.
Een krachtige verwarming en airconditioning, te openen achter- en zijruiten en dakluik zorgen voor een goed werkklimaat op elk moment van het jaar.
uniek kenmerken px cabine
Ergonomie
Alle belangrijke bedieningselementen zijn binnen handbereik van de bestuurder en ergonomisch geplaatst.
Ideaal gepositioneerd binnen handbereik van de bestuurder: De hef- en positieregeling, joystick, inschakeling van de PTO, handgas en de bediening van de dubbelwerkende ventielen alsmede ook de inschakeling van de 4-wielaandrijving zitten op de juiste plek.
uniek kenmerken px bediening
Achter PTO
De achter PTO met 540 en 1000 toeren beschikt over een automatische power take-off schakeling. Wanneer de hefinrichting heft of zakt schakelt de PTO automatisch uit of aan.

Er kan onafhankelijk van de belasting geschakeld worden tussen manueel of automaat.
uniek kenmerken px pto
Transmissie
De transmissie heeft 4 groepen waarvan één een kruipversnelling is.
Zodoende beschikt de PX-serie over een 32x32 transmissie d.m.v van de Power- Shuttle aan het stuur die er voor zorgt dat er zonder gebruik te maken van het koppelingspedaal van rijrichting kan worden gewisseld.
uniek kenmerken px transmissie
Krachtige en zuinige dieselmotor
De krachtige 4-cilinder dieselmotor garandeert bij elk toerental een perfecte krachtreserve.
Een moderne, stille en trillingsarme motor welke aan de strengste milieu eisen voldoet.
uniek kenmerken px motor
Verstelbaar stuur
Om aan alle wensen van verschillende chauffeurs te kunnen voldoen. Is het stuur verstelbaar, waardoor u een groter gemak heeft.
uniek kenmerken px stuur
Overzichtelijk dashboard
De Kioti tractoren zijn voorzien van een overzichtelijk dashboard, voorzien van o.a. urenteller, brandstof en temperatuur aanduiding, acculampje en een elektrische start.
uniek kenmerken px dashboard
Luchtfilter
Het luchtfilter beschermt de motor tegen verontreinigde luchtdelen. Dit garandeert een langere levensduur van de motor.
uniek kenmerken px luchtfilter
Natte schijfremmen
De tractor is voorzien van natte schijfremmen waardoor men snel en gelijkmatig kan remmen. Tevens hebben natte schijfremmen een langere levensduur.
uniek kenmerken px schijfremmen

Folder

Specificatie folder           Algemene folder
pdf   pdf

Video

4 jaar garantie

4 jaar garantie en zorgeloze klantenservice.
We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze tractoren, dat we voor onze producten instaan. Op onze tractoren bieden wij een ongeëvenaarde garantie van 2+2 jaar. De eerste 2 jaar is onder volledige fabrieksgarantie en de laatste 2 jaar op de gehele aandrijflijn, inclusief dieselmotor. Maar dat is nog niet alles: bij uw eerste bezoek aan een KIOTI-dealer doen we er alles aan om het beste te bieden. Wat uw behoefte ook is - reserveonderdelen, onderhoud en service of vragen over accessoires en aanbouwdelen: Uw KIOTI-dealer staat altijd voor u klaar.

 

 


Contactgegevens

Kioti Benelux
Stationsweg 36 
NL - 3214 VK Zuidland
Postbus 23
NL - 3214 ZG Zuidland
Tel. +31 181 - 458845


Verkoop NL:
Marc Reuter sr.
Tel: +31-653-248327
info@kiotibenelux.nl
www.kiotibenelux.nl

Verkoop BE:
Marc Reuter jr.
Tel: +31-643-358042
info@kiotibenelux.be
www.kiotibenelux.be

Dealer login

Kioti krant / Folder

kioti_krant_01.jpg

Trefwoorden

Kioti, Daedongtractor, trekker, Pols, Dealer, Benelux, België, Nederland, Luxemburg, Mechron, DK, RX, CS, CK, PX, CK4010CH, onderdelenmagazijn Europa, compact tractor, minitractor, CK2810, CK3510, DK4510, DK5010,
DK5010NHS, DK6010CH, RX7330, RX6630, DK4510HS, CK4020, CS2220M, Mechron K9, UTV