Welkom op de website van de Kioti Importeur voor de Benelux!

De Kioti CK-serie is de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti, kenmerken zijn: Eenvoudige bediening, vlakke vloer, compacte afmetingen, laag eigen gewicht en prijs/kwaliteit verhouding.

Recentelijk zijn de CK 2630/3530/4030/5030 aan deze serie toegevoegd compleet met fabriekscabine met airco.

 

Unieke kenmerken CK-serie

Modern uiterlijk

De Kioti CK-serie heeft een modern en krachtig uiterlijk.

unieke kenmerken uiterlijk

Onderhoudsvriendelijke dieselmotor

De onderhoudsvriendelijke dieselmotor voldoet aan de STAGE V emissie richtlijnen. Dit garandeert een lage uitstoot, laag brandstofgebruik, langere levensduur, minder geluid en trillingen.

unieke kenmerken motor

Dagelijks onderhoud

Goede toegankelijkheid van de motorruimte voor dagelijks en periodiek onderhoud.

unieke kenmerken motor

Lucht- en oliefilter

Het luchtfilter beschermt de motor tegen verontreinigde luchtdelen. Dit garandeert een langere levensduur van de motor. Het motorolie/brandstof filter zit gemonteerd op een onderhoudsvriendelijke plaats.

unieke_kenmerken_oliefilter.jpg unieke_kenmerken_luchtfilter.jpg

Hydraulische pomp

Hydraulische tandempomp met een hoge capaciteit voor probleemloos aansturen van vele werktuigen. De opbrengst van het hydraulisch systeem is 44 liter/min, uniek voor deze klasse tractoren.unieke kenmerken pomp

Joystick

De optionele voorlader is zeer gemakkelijk te bedienen door middel van één joystick. De joystick valt automatisch terug in de neutraal stand zodra je de joystick loslaat. De voorlader stopt dan ook automatisch. De voorlader is voorzien van een zweefstand. (Joystick standaard op HST en C modellen)

unieke kenmerken joystick

Hydrauliek ventielen

De Kioti CK modellen zijn standaard voorzien van 1 dubbel werkend ventiel (CH modellen 2x DW ventiel) aan de achterzijde. Samen met de kruishendel zorgt dit voor standaard 3 dubbelwerkende ventielen.

unieke kenmerken hydrauliek 

Overzichtelijk dashboard

De Kioti tractoren zijn voorzien van een overzichtelijk dashboard, voorzien van o.a. urenteller, brandstof en temperatuur aanduiding, acculampje en een elektrische start.

unieke kenmerken dashboard

Stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging voor éénvoudig manoeuvreren zonder grote fysieke belasting. Door een verstel stuur ontstaat een comfortabele zit.

unieke kenmerken stuurbekrachtiging

Handgas/voetgas

De chauffeur kan het motortoerental vastzetten door middel van de handgas hendel.

Bij de mechanische versie wordt het motortoerental gereguleerd door middel van het gaspedaal, de hydrostaat versie werkt door middel van een rijpedaal vooruit/achteruit. De hydrostaat versie kan optioneel uitgevoerd worden met easy speed. (hiermee verhoogd het motortoerental evenredig met de slag van het rijpedaal) 

unieke kenmerken handgas

unieke kenmerken voetgas

Vierwielaandrijving

De krachtige 4-wielaandrijving zorgt voor optimale tractie onder alle werkomstandigheden.

unieke kenmerken 4wd

Sperdefferentieel

Een sperdifferentieel op de achteras zorgt voor een goede tractie onder extreme omstandigheden.

unieke kenmerken sper

Daalsnelheidregeling

De daalsnelheidsregeling regelt de daalsnelheid van de hefinrichting bij gebruik van zware werktuigen zodat deze gedoseerd zakken.

unieke kenmerken daal

Parkeerrem en cruisecontrol

De parkeerrem en de Cruise Control (standaard op HST) hendel zitten op een ergonomische plaats.

unieke_kenmerken_parkeerrem.jpg

Hydrostaat uitvoering

De hydrostaat (3 groepen) uitvoering is voorzien van 2 pedalen voor voor- en achteruit rijden zodat de handen vrij zijn voor het sturen en bedienen van de werktuigen.

unieke kenmerken pedaal

Mechanische uitvoering

De mechanische uitvoering (12 vooruit / 12 achteruit) met Synchro shuttle onder het stuurwiel beschikt over een eenvoudig te bedienen versnellingspook en een hoog/midden/laag transmissie.

 

unieke kenmerken pookhendel

Degelijke vooras

De degelijke vooras zorgt voor goede prestaties in extreme werkomstandigheden. Tevens is deze voorbereid op voorlader werk.

unieke kenmerken vooras

Brandstoftank

De brandstoftank zit gemonteerd achter de chauffeur, goed bereikbaar voor het bijvullen.

unieke kenmerken brandstoftank

Aftakas

De aftakasbescherming beschermd de chauffeur tijdens het werken met aftakas aangedreven werktuigen. De 540/540E toerentallen zorgen voor optimale aandrijving van de werktuigen.

unieke kenmerken aftakasbescherming

3-punts hefinrichting

Een verstelbare 3-punts hefinrichting Cat. I voor het eenvoudig wisselen van werktuigen. De positieregeling zorgt voor een eenvoudige bediening. Hoge hefkracht van 740/1030kg. 

unieke kenmerken 3 punts

 

Easy Speed

De hydrostaat versies van de CK-serie zijn standaard uitgevoerd met easy speed (LINKED PEDAL), hiermee verhoogd het motortoerental evenredig met de slag van het rijpedaal en kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld.

unieke kenmerken easyspeed

 

Fabriekscabine met AIRCO (C/CH modellen)

De fabrieksgemonteerde Kioti cabine is voorzien van een lage instap, voor een goede toegankelijkheid van de cabine. Met de standaard gemonteerde achteruitkijkspiegels en glas rondom heeft u optimaal zicht. De Kioti cabine biedt voldoende ventilatie mogelijkheden: Standaard voorzien van AIRCO, achterruit kan geopend worden en de standaard verwarming / ventilator heeft 3 standen. De werklampen aan de voor en achterzijde en de wis/was installatie op de voorruit in combinatie met verwarmde achterrruit zorgen altijd voor een vrij uitzicht.

kioti ck4010ch klein a

Voorlader (optie)

De sterke voorlader welke voorzien is van een snelwisselsysteem maken uw trekker compleet. De voorlader beschikt over een 130cm grondbak, parallellogram en heeft een hefvemogen van 832kg. De voorlader wordt bediend door de standaard gemonteerde joystick.

unieke kenmerken voorlader

Zuidberg fronthef (optie)

Optioneel kan er een Zuidberg Cat. I fronthef en 1000 toeren aftakas gemonteerd worden.
Klik hier voor meer informatie

unieke kenmerken fronthef

Folder

Folder CK-serie            Algemene folder
pdf          pdf

5 jaar garantie

Maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op Kioti Tractoren
Wanneer je als fabrikant tractoren bouwt volgens de allerhoogste normen, dan zorgt dat voor een uitzonderlijke kwaliteit en kun je ook de beste garantie bieden. Daarom geeft Kioti vanaf heden standaard 5 jaar garantie* op nieuwe tractoren. Met de kwaliteit van een Kioti zit het dus wel goed. Klik hier voor meer informatie.

 

 


Contactgegevens

Kioti Benelux
Stationsweg 36 
NL - 3214 VK Zuidland
Postbus 23
NL - 3214 ZG Zuidland
Tel. +31 181 - 458845


Verkoop NL/BE:
Tel: +31-181-458845
info@kiotibenelux.be
www.kiotibenelux.be

info@kiotibenelux.nl
www.kiotibenelux.nl

Kioti Benelux is onderdeel van Pols (www.pols.nl)

Dealer login

Kioti krant / Folder

kioti_krant_01.jpg

Trefwoorden

Kioti, Daedongtractor, trekker, Pols, Dealer, Benelux, België, Nederland, minitrekker, Mechron, DK, RX, CS, CK, CX, PX, CK4020CH, onderdelenmagazijn Europa, compact tractor, minitractor, CX2510, CK5030H, DK4520, CS2520H,
DK6020HS, DK6020CH, RX7330PC, RX6630, DK4520, CK4020, CS2220M, Mechron K9, UTV