Welkom op de website van de Kioti Importeur voor de Benelux!

Vanaf het voorjaar 2020 heeft Kioti een zeer mooie serie zero-turn maaiers aan het programma toegevoegd. Deze nieuwe machines hebben de namen ZXR en ZXC-SE gekregen. Onlangs zijn de Diesel uitvoeringen toegevoegd aan het leveringsprogramma.

De ZXR-serie is ontworpen voor “groot” particuliere of (klein) zakelijke toepassingen etc. De ZXC-serie is ontworpen voor commerciële/professionele toepassingen. De ZXR en ZXC-SE zijn voorzien van een betrouwbare Briggs & Stratton motor. Gecombineerd met de Hydro-Gear®-transmissies leveren deze machines betrouwbare prestaties. Er kan gekozen worden uit een maaidekken van 48 of 54 inch, beiden met een versterkt stalen maaidek.


Subcompact tractor, de ideale tractor voor al uw tuin werkzaamheden. De meest compacte Kioti tractor. Met een vermogen van maar liefst 21-25pk is dit de sterkste subcompact tractor in zijn klasse! Het compact model uit de Kioti stal. Veelzijdige subcompact tractor voor o.a. maaien, voorlader werk, slepen van de paardenbak en andere voorkomende werkzaamheden. 3-cilinder dieselmotor, groot vermogen met een laag brandstofverbruik.


De Kioti CK-serie is de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti, kenmerken zijn: Eenvoudige bediening, vlakke vloer, compacte afmetingen, laag eigen gewicht en prijs/kwaliteit verhouding.

Recentelijk zijn de CK 2630/3530/4030/5030 aan deze serie toegevoegd compleet met fabriekscabine met airco.

 


De Kioti CX-serie is de opvolger van de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti, de Kioti CK2810/3310. De serie kenmerkt zich door: Eenvoudige bediening, vlakke vloer, compacte afmetingen, laag eigen gewicht en prijs/kwaliteit verhouding.

 


Nieuwe serie smalspoor tractoren, leverbaar in 45, 50 en 60pk.

Enkele kenmerken:
Vlakke vloer
16 x 16 versnellingsbak met kruipbak
Hydraulische omkeerinrichting voor moeiteloos vooruit-achteruit OF met hydrostatische rijaandrijving, moeiteloos rijden met 2 voetpedalen
Volledige Kioti Eco diesel motor welke voldoet aan de laatste Stage V milieu eisen
Modern en krachtig uiterlijk
Leverbaar in een brede en smalle uitvoering
De gehele DK-serie kan uitgevoerd worden met een fabrieksgemonteerde cabine met standaard airco.
 
Ontdek de Kioti DK-serie en laat u overtuigen!


De Kioti RX-serie is het concept van de grotere serie compact tractoren vanaf 73pk. Deze serie is uitgerust met 24 versnellingen vooruit, 24 versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit - achteruit) Sterk en wendbaar. Optioneel uit te voeren met een moderne ruime cabine, ruime instap en zoals gewend standaard met airco. Een sterke Kioti turbo motor met een hoog koppel. Ook qua zuinigheid is deze tractor zeer aan te bevelen. 


De NIEUWE Kioti HX-serie is de grootste serie landbouwtractoren vanaf 90pk. Deze serie is uitgerust met 32versnellingen vooruit, 32versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit - achteruit) Sterk en wendbaar. Standaard met een moderne ruime 5 stijlscabine, ruime instap en zoals gewend standaard met airco. In plaats van een Doosan 3,4 liter motor ligt er nu een 3,8 liter Kioti onder de nieuw gestylde motorkap. Deze is van alle technieken (DOC +SCR, DPF, EGR) voorzien om de Stage V emissienorm te halen, welke netjes geïntegreerd zijn onder de kap. 


Dit is de NIEUWE alleskunner, de Kioti Mechron K9. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron K9 is dé transporter van een nieuwe generatie. Hij combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk. Geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. De Kioti Mechron K9 levert ultieme 4x4 prestaties op elke ondergrond. Dankzij de onafhankelijke wielophanging en brede wielbasis, levert hij een ongelooflijke stabiliteit voor een soepele rit over het ruwste terrein.


Contactgegevens

Kioti Benelux
Stationsweg 36 
NL - 3214 VK Zuidland
Postbus 23
NL - 3214 ZG Zuidland
Tel. +31 181 - 458845


Verkoop NL/BE:
Tel: +31-181-458845
info@kiotibenelux.be
www.kiotibenelux.be

info@kiotibenelux.nl
www.kiotibenelux.nl

Kioti Benelux is onderdeel van Pols (www.pols.nl)

Dealer login

Kioti krant / Folder

kioti_krant_01.jpg

Trefwoorden

Kioti, Daedongtractor, trekker, Pols, Dealer, Benelux, België, Nederland, minitrekker, Mechron, DK, RX, CS, CK, CX, PX, CK4020CH, onderdelenmagazijn Europa, compact tractor, minitractor, CX2510, CK5030H, DK4520, CS2520H,
DK6020HS, DK6020CH, RX7330PC, RX6630, DK4520, CK4020, CS2220M, Mechron K9, UTV