Welkom op de website van de Kioti Importeur voor de Benelux!

kioti_industrial.jpg

Op deze Kioti website vindt u informatie over onze producten en diensten. Kioti Benelux is importeur van de Kioti Tractoren voor de Benelux.

Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van onze organisatie. Onze dealers zien wij als een zeer belangrijke schakel tussen u als klant en ons als importeur. Zij zijn vakkundig, bieden service en gaan voor de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact op met uw dichtsbijzijnde dealer of met Kioti Benelux: tel. +31-181-458845 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkeld Kioti zelfstandig tractoren.

Vandaag de dag worden in Daegu motoren, transmissies en  tractoren ontwikkeld en geproduceerd. Jaarlijks verlaten  ongeveer 40.000 producten de fabriek. Kioti is één van de grootste Zuid-Koreaanse fabrikanten en  verkoopt zijn producten in Azië, Australië, de VS en Europa.

De Pols Groep, gevestigd in Zuidland importeert de Kioti tractoren vanuit Zuid Korea. Samen met onze dealers hebben we een landelijk dekkend netwerk in Nederland en België.

Sinds 2006 is bij de Pols Groep ook het Kioti European Parts Center ondergebracht. Vanuit dit magazijn verzorgen wij de onderdelenleverantie voor Kioti tractoren in Europa. Middels moderne Kardex opslagsystemen worden voorraadartikelen op een efficiënte manier op voorraad gehouden.

Door deze grote voorraad bent u gegarandeerd van een snelle en efficiënte manier van onderdelen leveranties. Gezien de Europese dekkingsgraad kunnen wij een spoedige reparatietijd waarborgen.

In Nederland en België hebben wij de mogelijkheid tot overnacht service, dit betekent als u een onderdeel voor 16.00 besteld, deze s'nachts bij u afgeleverd wordt.

Voor de ondersteuning van het productenpakket staan 10 monteurs intern en 6 monteurs met compleet ingerichte servicewagens voor u paraat. In de servicewerkplaats in Zuidland zijn 20 personen actief met het onderhoud en de reparatie van uw machine.

 

verhaal kioti a  verhaal kioti b  verhaal kioti c 

Contactgegevens

Kioti Benelux
Stationsweg 36 
NL - 3214 VK Zuidland
Postbus 23
NL - 3214 ZG Zuidland
Tel. +31 181 - 458845


Verkoop NL/BE:
Tel: +31-181-458845
info@kiotibenelux.be
www.kiotibenelux.be

info@kiotibenelux.nl
www.kiotibenelux.nl

Kioti Benelux is onderdeel van Pols (www.pols.nl)

Dealer login

Kioti krant / Folder

kioti_krant_01.jpg

Trefwoorden

Kioti, Daedongtractor, trekker, Pols, Dealer, Benelux, België, Nederland, minitrekker, Mechron, DK, RX, CS, CK, CX, PX, CK4020CH, onderdelenmagazijn Europa, compact tractor, minitractor, CX2510, CK5030H, DK4520, CS2520H,
DK6020HS, DK6020CH, RX7330PC, RX6630, DK4520, CK4020, CS2220M, Mechron K9, UTV